Δημόσια Διαβούλευση

Θέματα

Αρχείο Πολυμέσων


Τελευταία νέα

Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - Επισιτιστική Βοήθεια και Λοιπές Δράσεις Υποστήριξης Απόρων

 

 

alt alt

Παρουσίαση της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Π.Ε. Λήμνου, Σάμου & Ικαρίας) για την υλοποίηση των Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»


 Χρονολογικό Αρχείο
Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 16:43 )
 
Πέλαγος Πολιτισμού

Συνεχίζονται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλα τα νησιά του Β. Αιγαίου οι εκδηλώσεις του θεσμού με τίτλο «Πέλαγος Πολιτισμού», με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό. Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ 

alt

 
Σχετικά με την Πύλη

Σκοπός αυτής της διαδικτυακής Πύλης είναι η ενημέρωση και η εξυπηρέτηση των πολιτών και των φορέων που συναλλάσσονται με το Περιφερειακό Ταμείο, προσφέροντας διαδραστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Παρακαλούμε επιλέξετε από το μενού «Υπηρεσίες», πάνω δεξιά.

Σημειωτέον ότι, χρησιμοποιείται Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα και ότι τηρούνται όλα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα Εθνικά και Ευρωπαϊκά Πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξασφαλίζουν προσβασιμότητα στη Πύλη από  Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Δείτε σχετικές πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης.

 
Σχετικά με το Ταμείο
Ο κύριος σκοπός του Ταμείου, συνοψίζεται ως ο σχεδιασμός, η διαχείριση και υλοποίηση δράσεων και ενεργειών, στα πλαίσια Εθνικών, Ευρωπαϊκών και Διεθνών Προγραμμάτων, εντός των γεωγραφικών και διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.